Vi er en familiebedrift basert i Ådalsbruk, Norge, og siden oppstarten i 2013 har vi vært stolte av å levere høykvalitets møbeldeler til DIY-entusiaster, produsenter og fagfolk i hele landet.

Vi begynte med å lage unike bord til eget bruk, men fant raskt ut at vi ikke kunne finne bordben av god nok kvalitet. Som et resultat av dette bestemte vi oss for å produsere våre egne bordben, og ettersom flere og flere mennesker oppdaget våre produkter, begynte vi å levere til kunder over hele landet.

Vi tar stor stolthet i å produsere møbeldeler av høy kvalitet til våre kunder. Vi bruker stål av beste kvalitet og bruker laserkutting for å sikre presisjon og kvalitet i alle produktene våre.

Vi tilbyr et bredt utvalg av bordbenmodeller som passer til ulike bordtyper og størrelser. I tillegg kan vi tilpasse produksjonen etter spesifikke behov, og vi jobber stadig med å utvide sortimentet vårt for å møte kundenes behov.

Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å ha tusenvis av fornøyde kunder over hele landet som setter pris på våre produkter og tjenester.

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du kontakte oss på telefon 94469983 eller e-post info@metallbordben.no. Du finner oss også på Facebook og Instagram.

Besøk oss gjerne på vår adresse på  Englaugsgutua 10, 2345 Ådalsbruk, hvor vi gjerne vil vise deg vårt utvalg og produkter. Ring oss for å avtale tidspunkt dersom du ønsker å besøke oss. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å skape det perfekte bordet!

Vårt forretningsregister-nummer er 912183440MVA.