Følg oss på www.facebook.com/metallbordben og www.instagram.com/metallbordben.no - for ideer, videoer....

Hvor lang tid tar det før pakken kommer?
Leveringstid er normalt 3-5 virkedager etter bestilling. I noen tilfeller kan leveringen ta lengre tid, det kan være pga. stor pågang eller at Bring har forsinkelser hos seg. Bor du langt nord kan det også være at Bring bruker 1-2 dager ekstra på å levere pakken din. 


Hvordan er det beste å få kontakt med dere?
Du kan kontakte oss via e-post info@metallbordben.no eller facebook www.facebook.com/metallbordben , svarer alle dager!


Hva er Forhåndsbestilling?
Dersom en vare er utsolgt fra vårt lager kan den i mange tilfeller forhåndsbestilles. 

Ved å forhåndsbestille en vare kjøper du varen før den ankommer vårt lager, og sikrer deg varen før den blir utsolgt. Ta gjerne kontakt for et bedre estimat av leveringstid for denne varen.

For å forhåndsbestille en vare, trykk på knappen "kjøp" og betal på vanlig måte.

Forhåndsbestilte varer sendes ut like raskt som lagerførte varer etter de har ankommet lager eller er håndlaget av oss. 


Hvilke skruer anbefaler dere?
Vi anbefaler treskruer. Lengden av skruer avhenger av bordplatens tykkelse, men de må være 0,5-1cm mindre enn bordplatens tykkelse.


Hvordan fungerer rutinene for retur av varer?
Hvis du ikke er fornøyd med varene dine sender du dem tilbake til oss. Du må selv dekke returporto.
Alle varer, også salgsvarer, kan returneres innen 14 dager. Påse å returnere varen i sin orginalforpakning.Hvordan blir jeg refundert ved retur?
Så snart din retur er kommet frem og godkjent på vårt lager (varer må være ubrukt) , blir pengene for de returnerte varene tilbakebetalt til deg. *Noen ganger blir refunden plassert i bankhistorikken den dagen kjøpet ble gjort*.

 
Hva slags metall benytter dere? 
Her på Metallbordben.no benytter vi stål av beste møbelkvalitet, hvilket kreves for å beholde styrken i materialet, samtidig som vi kan forme materialet uten at det mister sin bærevne og styrke. Alt metallarbeid er laserkuttet, slik at det ferdige produktet tilfredstiller alle krav til det formålet de er laget for.Tar dere imot spesialbestillinger etter egne mål og utforming?
Metall bordben - Nei. Hyller og rør - Ja, bare skriv oss info@metallbordben.no


Hva er diameter på rør?
Alle delenene er 3/4.


Hvordan beregnes fraktkostnadene?
I Norge har vi standardpriser som fremkommer av vår avtale om frakt. Om du bestiller fra et annet land, vennligst kontakt oss. 


Tilbyr dere forhandlerpriser, eller rabatt for større ordrer? 
Ja, vi tilbyr rabatter ved større ordrer. Skriv oss til info@metallbordben.no 


Hva slags "finish" tilbyr dere?
Vi tilbyr beina som er ferdig behandlet.  Anbefaler vi farget eller klarlakkert behandling. Ubehandlede bein/rør vil etterhvert ruste, så vi anbefaler at beina/rør blir behandlet.
Pulverlakk - har unik kvalitet, god værbestandighet og meget gode mekaniske egenskaper. Pulverlakk er en meget miljøvennlig lakkeringsmetode ettersom lakken er fri for alle løsningsmidler, noe som igjen skaper et bedre ytre og indre miljø. ​
Hammerite metall maling -  Du får en vakker emaljeliknende blank overflate med innebygget rustbeskyttelse som er vann- og smussavstøtende, som holder seg i mange år!